Album foto de nunta cu coperti si cutie din lemn | Wood & Soul

De cand mi-am dorit sa fac un album foto de nunta cu coperta din lemn!

I-am zis “Wood & Soul“. Imi place sa dau nume produselor, macar pentru diferentierea lor – in plus, asa parca are fiecare personalitatea sa :)

Iar asta nu e un album foto de nunta obisnuit!

Dar cum am ajuns la el? Ei bine, incepand din acest an mi-am propus ceva: clientii mei vor avea cele mai bune si mai deosebite produse! Nu ca nu mi-as fi dorit asta si pana acum, insa am decis sa incerc tot ce gasesc atractiv ca si produse, intrucat calitatea obtinuta de producatorii romani creste de la an la an!

Mi-am propus, asadar, sa iau la rand toti producatorii de albume foto de nunta si de accesorii la care gasesc ceva mai aparte! Daca aveti idei sau sugestii, imi puteti scrie la foto@imagia.ro

Bun despre – albumul foto de nunta cu coperta si cutie din lemn

Mi se pare ceva cu totul diferit. Desi ofer clientilor mei o multime de optiuni cand vine vorba despre materialele copertilor de albume foto de nunta, preferintele mele nu sunt pielea si inlocuitorii de piele, nici materialele textile incarcate. Daca cineva dintre clientii mei le prefera, le folosesc, nicio problema.

Daca vine vorba de preferinte, insa, aleg doua materiale: textilul si lemnul. Asa incat dupa ce am vazut diverse exemple de produse, am combinat aceste doua materiale intr-un album complex, organic, si cu o tinuta impecabila (dupa parerea mea :)

La asa un album foto de nunta, trebuia gasita si o cutie pe masura, care sa aiba rol mai mult decat de protectie si care sa fie, in sine, o mostenire de pret, buna de lasat urmasilor! Asa ca o cutie din lemn s-a dovedit alegerea potrivita – una bine lucrata, cu finisaje excelente, cu accesoriile potrivite pentru o manevrabilitate perfecta!

Sper ca Alina si Sergiu, beneficiarii acestui prim exemplar de album foto de nunta cu coperta din lemn sa se bucure de el si sa ii bucure si pe cei care ii vor urma!

Daca va place albumul asta, dati un semn in comentarii!

Eu unul, am de gand sa pregatesc noi si noi chestii faine – o sa vi le arat doar pe cele care imi ies, insa :) In fundal se petrec multe experimente – nu toate sunt, evident, reusite!

Si fiindca ma tot intreaba unii fotografi cum sa alegi producatorul de albume tinand cont de multitudinea de optiuni din piata, poate am sa scriu un articol pe blogul WEDDCAMP – blog dedicat fotografilor profesionisti de nunta, in curand, pe tema asta! Stati pe-aproape!

Album foto de nunta cu coperta din lemn
Album foto de nunta cu coperta din lemn

Coperta din lemn si cotor textil

Album foto de nunta cu coperti din lemn
Album foto de nunta in cutie din lemn

Album foto de nunta cu coperti din lemn
Cutie din lemn pentur album foto de nunta

Album foto de nunta cu coperti din lemn
Coperti din lemn cu finisaje excelente

Album foto de nunta cu coperti din lemn
Coperta de lemn a albumului foto, cu personalizare prin gravura

Album foto de nunta cu coperti din lemn
Cutia albumului foto de nunta

Vrei sa ai si tu fotografii de nunta la fel de reusite? Scrie-ne aici:
Facebook Comments