fotograf de nunta

Voi.

Voi sunteti frumosi. Si fotogenici. Lasati prostia aia cu “noi nu suntem fotogenici, noi nu iesim bine in poze”. De cate ori ati avut de-a face pana acum cu un fotograf profesionist, care stie ce sa sublinieze si ce sa evite daca e cazul? Pai vedeti? Retineti, deci:

Nu exista subiecti urati – exista doar fotografi slabi

Voi sunteti  joviali si extrovertiti. Sau poate sunteti timizi si va e teama ca nu veti “face fata” fotografiilor. Am sa va zic doua secrete:

  1. Sedintele foto nu sunt obligatorii. Nu “trebuie”, de altfel, nimic in ziua nuntii. Faceti cum va dicteaza sufletul, nu ceilalti
  2. Sedintele foto nu inseamna neaparat regie maxima si chestii fortate. O sedinta foto poate sa fie cea mai relaxanta si mai profunda experienta, stiati asta? Cu o conditie: sa va deschideti suficient, sa lasati deoparte ideile preconcepute despre ce trebuie facut si ce ar trebui sa iasa

Voi alegeti decorul, tematica si band-ul sau DJ-ul in functie de gusturile si interesele voastre. Faceti la fel si cu fotograful. Alegeti pe cineva care vi se potriveste. Cu care simtiti ca v-ati uita impreuna la acelasi film. Cu care simtiti ca sunteti pe aceeasi lungime de unda. Nu alegeti un prestator de servicii. Documentarea unor reactii, a unei atmosfere, a unor emotii presupune un alt fel de implicare decat simpla prestare de servicii. Nu vreti o fotografie de obiect.

Voi sunteti gazdele unui eveniment ce poate fi coplesitor. In acelasi timp, sunteti si invitati, intr-un fel. Ceilalti vin acolo pentru voi, nu voi pentru ceilalti. Savurati momentele astea – sunt unice. Nu ca in stereotipurile alea cu “cea mai importanta zi” – sunteti tineri, inca nu stiti care va fi cea mai importanata zi din viata voastra. Dar daca faceti din ziua asta o experienta pe care sa o traiti si nu una in care sa prestati un rol, va fi ceva extraordinar.

Voi sunteti curiosi, deschisi, nerabdatori sa traiti ceva frumos  si autentic. Interesant – si eu vreau acelasi lucru!

Voi va pricepeti mai bine decat oricine la ceva:  la a fi voi insiva.

Eu ma pricep la a surprinde asta. De obicei, asta se transpune in fotografii reusite.

Vrei sa ai fotografii de nunta care sa te reprezinte? Scrie-ne aici:
Facebook Comments