Fotograf de nunta in Bucuresti – Alexandra & Eduard, Biavati Events

Fotograf de nunta in Bucuresti – jurnal

Bai, ce mi-a placut nunta asta! A fost cu relax de la bun inceput, de cand baietii s-au imbracat la Grand Hotel Continental in Bucuresti, dupa care Alexandra si domnisoarele de onoare s-au pregatit mult mai rapid decat ei! Mai rar de-astea :) Atunci cand esti fotograf de nunta in Bucuresti te astepti ca mireasa si dominsoarele de onoare se vor intinde mai bine de un ceas la pregatiri!

Un first-look improvizat pe terasa, dand la o parte scaune si inoportunand niste clienti care sperau sa-si bea cafeaua in liniste. Apoi la biserica, un pic in intarzaiere, dar tot fara stres. Ne-am dus pana la Palatul Sirbey pentru sedinta foto – am stat mai putin decat ne-am propus si am mai si deranjat putin de tot o alta nunta. Deh, cu invitati care se simt bine si cu drona lui Stefan de la Unikt e greu sa pastrezi o liniste perfecta!

Nunta la Biavati intr-o mare de alb

La Biavati nu simt ca am surprins cum as fi vrut decorul minunat facut de Adina Filculescu de la EnRose – pe care am cunoscut-o face-to-face dupa cativa ani de colaborare de la distanta. Dar, ma rog, am facut tot ce mi-a stat in pricepere sa redau aranjamentele complexe pe care le-a facut ea si echipa ei acolo. Cele de pe tavan, nu imi explic cum au ajuns ei sa le faca! Am mancat inghetata buna-buna – cateva, chiar, deci cred ca am stat bine cu glicemia tot evenimentul, ca sa zic asa, si asa pareau sa stea cam toti invitatii. Unii, in mod special – baietii veseli – cred ca aveau cel putin glicemia extrem de ridicata si se zbantuiau pe ringul de dans atat de mult, ca la un moment dat obosisem eu sa ma tin cu obiectivul dupa ei! Greu de prins, dar i-am dovedit cumva ;) Ca fotograf de nunta in Bucuresti, sunt obisnuit cu astfel de safari!

Una peste alta, Alexandra si Eduard au avut o nunta faina tare, dar povestea nu se termina aici. Asta e prima parte, ca sa zic asa – a urmat apoi o sedinta foto dupa nunta – dar despre asta va povestesc intr-o alta zi, ok?

Vrei sa ai si tu fotografii de nunta la fel de reusite? Scrie-ne aici:
Facebook Comments