Fotografie de nunta in Aiud – Andra & Nicu – IMAGIA

Nunta in Aiud a inceput… in munti

Andra si Nicu au ales o locatie atipica pentru a-ti incepe ziua nuntii. Un castel. Sort of. Castelul Templul Cavalerilor adica, intr-o zona su-u-per faina! Creste muntoase, piatra, rau, ram. De-alea. Deci nunta in Aiud a fost in Aiud doar de la un moment dat ;)

Bine, acolo au avut loc doar pregatirile, deci nu, n-a venit un preot in varful muntelui si ne-am pus toti bocancii de tura – ar fi fost interesant, dar nu la ce costum si rochii si-au tras Andra si Nicu! Si si-au tras! Stylish!

Bun, coafat, machiat, imbracat, sedintat foto – din scurt, ca nu mai aveam mult timp la dispozitie, dupa care am pus de-o transhumanta si ne-am mutat la oras. Aiud that is. Am mers la parintii Andrei, niste copii au incercat sa fure mireasa si sa o bage in portbagajul unei masini – de-astea, traditionale. Biserica, coroane metalice ajustate coafurilor si dimensiunilor, ceremonie si-apoi party. La Salon Georgia in Aiud

Si party a fost! A inceput el cu mileuri, e drept – numai wedding planner-ul Ioana Mihet stie de unde a facut rost de-atatea mileuri! Tot ce pot sa va zic e ca n-am mai vazut atatea mileuri de cand am fost in ultimele 20 de vizite la bunici si ceva matusi! Dar astea au dat super-bine, ca a iesit un decor vintage de toata frumusetea. Ca nou!

Ca oamenii s-au distrat e putin spus, tinand cont de cum am vazut eu ca se re-aproviziona barul in continuu, dar tonul l-au dat mirii! Nu cu bautul, ci cu dansul – nu dans “cum se face”, ci fain si altfel! Normal, au avut coregraf temeinic pentru dansul mirilor!

Ne-arati si poze de la nunta in Aiud?

A, da. Caci presupun ca de-asta ati apasat pe link. Bine, fie, uite cum a fost:

© www.imagia.ro

Vrei sa ai si tu fotografii de nunta la fel de reusite? Scrie-ne aici:
Facebook Comments