Nunta in Cluj la Grand Hotel Italia – Alexandra & Andrei

Ce e fain la o nunta in Cluj la Grand Hotel Italia? Bine, multe chestii, dar de data asta, faptul ca are piscina. Altfel, unde si-ar fi inceput Andrei ziua nuntii? Ce-i doare capul pe mirii astia? Se imbraca in 5 minute versus o ora cat ii ia unei mirese (nu ma contraziceti, cand sunt 74 de nasturi si iti dai seama la final ca a fost sarit unul si refaci, plus 15 chestii care trebuie sa stea perfect, plus tinut cont de parerea a 3-4 domnisoare de onoare, dureaza, va zic eu!)

Asa ca, da, in timp ce Alexandra era contra-cronometru intre coafor si make-up, Andrei si prietenii lui faceau tumbe prin piscina. Ce sa zic? Bravo lor! As fi facut si eu, dar aveam treaba.

Da, dar acelasi timp, Snow a ajutat la imbracatul miresei! Cine-i Snow? Evident, ghemotocul ala de blana alba care in momentul in care Alexandra a imbracat rochia, s-a asezat frumos pe trena si a refuzat sa se miste de acolo – ii apartine stapanei? Ok, atunci e propriul teritoriu si gata! Mi-ar fi placut sa-i simt mai mult prezenta la nunta, dar ma rog – catel si mancare, lume multa, zgomot, stres – nu-i o reteta de succes prin perspectiva canina, inteleg.

Mie mi-a placut ce-a iesit – nu stiu daca a corespuns 100% cu ce avea Alexandra trecut in agenda aia roz cu alb pe care scria “Happy Bride to Be”, dar cred ca au mai ramas niste file goale, deci poate urmeaza niste concluzii. Eu zic ca nu pot fi decat de la super in sus, caci daca atunci cand esti inconjurat de familie si prieteni si toata lumea se distreaza nu e perfect, atunci nu stiu cand e!

Mai jos nu e o relatare vizuala complexa a unei nunti faine, ci sunt doar cateva cadre care mie mi-au placut cel mai mult din ce a iesit – sper sa se bucure cat mai multi oameni de ele acum si peste ani cand s-o mai uita cineva prin albumele de la nunta stramosilor lor! Dar ma astept ca lui Snow sa nu-i pese de ele. Nu-i nimic, ma impac cu gandul – nici mie nu mi-ar pasa daca am face schimb de locuri! Cu asa stapani, cui ii pasa de nu stiu ce fotografii de nunta?

Vrei sa ai si tu fotografii de nunta la fel de reusite? Scrie-ne aici:
Facebook Comments