Fotograf de nunta in Satu Mare – nunta la Esedra – Bogdana & Laci

Nunta in Satu Mare in care am revenit la Esedra

Bogdana a zis sa ca trebuie sa am grija toata ziua de zambetul ei. Daca e nunta in Satu Mare, ma execut – cum sa nu am grija de zambetul ei? Nu, nu i-am lipit o banda adeziva de colturile gurii, dar i-am readus aminte din cand in cand ca exista viata si dupa organizarea unei nunti. Serios, exista – nu stiati?

Pantofii.

De parca s-au inteles, si Bogdana si Laci au facut cum au facut si s-au trezis ca trebuie sa aleaga in dimineata nuntii intre nu mai putin de trei perechi de pantofi. Fiecare. Ok, la Laci a fost mai simplu: aproape ca o tragere la sorti – “Tu ce zici? Dar tu?”. Rezolvat in doua secunde. La Bogdana, cum orice femeie stie, a fost un proces dureros. Dar a meritat in final.

Ce-am mai invatat la nunta asta: ca e util in viata sa ai un cumnat care nu stiu din ce motiv umbla la el cu un aparat de facut gauri la curele. Sa tineti cont.

Nu la Poesis. Ba la Poesis.

Nu mai mergem la Poesis la sedinta foto, ca toata lumea merge la Poesis. Si unde mergem? … La Poesis, ca tot gasim ceva colt neabuzat inca fotografic. Acolo e inchis, dincolo nu prea e iarba, una peste alta, in Satu Mare daca esti in criza de timp, mergi la Poesis. Rau nu poate fi, ba chiar poate fi bine de tot!

La Esedra? Foarte bine, multumesc!

Normal. Sala e mare, luminile auxiliare se pot pune la etaj, ring de dans generos. Lumina salii in sine e groaznica – are o tenta verzuie (ma rog, observabila probabil doar de fotografi si videografi), dar cine se bazeaza pe lumina salii?

A, un candy-bar excelent! Nu ca mi-as permite eu prea mult zahar, dar ce-i bun e bun!

Bine, gata cu povestile. Nu-i gata cu Bogdana si Laci, in schimb, ca mai avem o sedinta foto de facut – probabil plecam undeva mai deosebit sa facem sedinta foto dupa nunta. Poate la Poesis sau ceva. Glumeaaam, nu sariti! Va tin la curent, oricum.

`

Vrei sa ai si tu fotografii de nunta la fel de reusite? Scrie-ne aici:
Facebook Comments