Nunta la Palatul Stirbey – Fotografie de nunta – G & O

Cum arata o nunta la Palatul Stirbey? Hai sa vedem:

Gina si Ovidiu sunt oameni faini. Si pe dinauntru si pe dinafara. O sa va demonstrez mai jos asta ;) Oameni cu principii sanatoase la propriu, si-au organizat o nunta la Palatul Stirbey asa cum au vrut-o, cu mana lor. Literalmente. Ok, Ovidiu ar fi trebuit sa foloseasca niste cuie mai lungi sa nu se dezmembreze semnul ala de la iesirea din parcare.Oricum a dat o masina peste el (peste semn, nu peste Ovidiu) deci n-are a face.

Decor cu suflet, gandit, cu un teanc de carti pe fiecare masa. Frumos, elegant. Bine, au ales o locatie tare faina si potrivita pentru ce aveau ei in cap (si in suflet, cum spuneam) – Palatul Stirbey, intr-unul din corturile de acolo, numai bun pentru a strange oamenii dragi laolalta si a petrece cum se cuvine.

A, sa nu mai zic de dansul mirilor care a fost… dar nu va stric surpriza, va las sa-l vedeti mai jos (nu ma rabd si va zic doar ca nu vezi asa ceva la orice nunta; de fapt nu cred ca vezi asa ceva la nunta, punct).

Ca bonus, ne-am bucurat sa ii avem prin preajma pe Gabi si pe Marius de la Photochic – fotografi “concurenti” cum ar veni – chiar daca am transpirat abundent din cauza lor! Orice fotograf care imortalizeaza un eveniment in prezenta altor fotografi, mai ales foarte buni, stie despre ce vorbesc! Orisicat le multumim tare – stiu ei de ce ;) Iar cum vorba multa nu tine loc de fotografii bune, sa trecem la subiect, zic si ca sa ne mandrim, va aratam fotografiile, nu? Voila:

Nunta la Palatul Stirbey:

Vrei sa ai si tu fotografii de nunta la fel de reusite? Scrie-ne aici:
Facebook Comments