Sedinta foto dupa nunta langa Cluj – Alina & Sergiu

Daca nu iese din prima, mai incerci – zice o vorba. Nu stiu exact a cui e vorba sau daca suna chiar asa, cert e ca sedinta asta a iesit din… a doua incercare. La prima incercare, am ajuns la locatie, ne-am uitat vreo 5 minute cat de frumos ploua si ne-am intors. Plouati si-n cuget si-n simtiri.

Nu neaparat fiindca am fi avut vreo superstitie legata de locatie, dar am decis sa schimbam planul initial si la a doua incercare am ales locul asta care mie imi place tare! Pustiu, retras, cu un peisaj ireal (sau creepy  – depinde pe cine intrebi). Si pe alocuri cu fire de detonare a dinamitei iesind din pamant. Dar ne descurcam.

Aveam de facut o sedinta foto dupa nunta langa Cluj, asa ca ne-am apucat de treaba: am incropit un buchet de… [insert plant name here] = iarba pentru cei ca mine care nu culeg toata ziua plante pentru infuzii, ne-am apropiat de ceea ce Alina zice ca ar putea fi maslini salbatici (evident, nici ea nu culege plante in timpul liber) si da-i cu fotografiile!

Apropo, daca citeste vreun iubitor de exactitati botanice pe-aici, lamuriti-ma si pe mine ce copaci sunt aia, ca as vrea sa plantez cativa. Au culoare maslinilor – verdele acelas sters, care-mi place mult!

Dar ma indepartez de subiect – unde eram? A, la sedinta foto!

Teama mea cea mare a fost sa nu avem parte de soare! Uneori, zonele de umbra sunt preferate de catre fotografi, dar mie imi place din ce mai mult contrastul dat de soare. In plus, in locatia asta, culorile apei si textura din sol s-ar fi pierdut intr-o lumina difuza. Am fotografiat si in umbra dar am si profitat la maxim de soarele ala bland. Si am ras de ne-am murdarit papucii – deci una peste alta a fost bine!

Ce vreau sa zic – daca aveti cumva niste sugestii de locatii de-astea, mai salbatice, dati un mesaj si cine stie, poate iese de-o sedinta foto acolo! Bine, nu cu Alina si Sergiu – ei s-or fi saturat deja de locatii de-astea unde ai nevoie de bocanci de munte, dar mai am niste sedinte foto dupa nunta de facut anul asta!

Daca va place ce vedeti mai jos, nu ezitati sa aratati si altora!

Peace & Love!

 

Vrei sa ai si tu fotografii de nunta la fel de reusite? Scrie-ne aici:
Facebook Comments